Compania Pronigo Technology SRL executa  subtraversari prin foraj orizontal dirijat.  Echipa Pronigo  are o experienta de peste 15 ani in domeniul forajului, asigurand consultanta inainte si dupa executarea lucrarilor. Compania detine propriile utilaje performante si este gata sa raspunda oricaror cerinte din domeniul forajului orizontal dirijat.

De la lucrari  gospodaresti pana la proiecte complexe de infrastructura acordam o atentie sporita procesului de planificare si organizare, fiind atenti la detalii si la asigurarea calitatii serviciilor. De-a lungul celor 15 ani de experienta am avut sute de proiecte incheiate cu succes in diverse zone ale tarii si in strainatate. Complexitatea lucrarilor si a zonelor in care am forat ne-au imbogatit experienta cu fiecare proiecte finalizat. Am investit in echipamente dar si in pregatirea echipei Pronigo.

Forajul orizontal dirijat este metoda cea mai eficienta, rapida, curata si prietenoasa cu mediul pentru a realiza instalarea prin subteran a diferitelor servicii ( distributie gaz metan, apa, canalizare, drenaje, telefonie, internet etc.)

Misiunea Pronigo Technology SRL

Misiunea companiei noastre este de a oferi servicii de foraj de calitate exceptionala, in cei mai buni parametrii de timp si performanta, devenind astfel partenerii clientilor nostri pe termen lung.

Viziunea Pronigo Technology SRL

Prin servicii de calitate, prin dinamism si flexibilitate, Pronigo Technology face parte din companiile de top in industria forajului.